Panasonic asztali telefon

A készülék minden otthonban felellhető valamilyen formában. A Panasonic asztali telefon rendkívül praktikus és modern kinézetének köszönhetően, könnyen illeszkedik az adott környezetbe. Többféle színben van jelen az online és a hagyományos boltokban. A termék LCD kijelzővel rendelkezik. A telefonkönyvbe 50 név és telefonszám menthető el.

A modern darabok memóriájában van digitális óra, illetve ébresztő funkció. A Panasonic asztali telefon a cégekben és az irodákban nap mint nap használatban van. Akár fejhallgatót is csatlakoztat hozzá, így sokkal kényelmesebben zajlanak majd a beszélgetések. Ez fantasztikus dolog, hiszen nem kell egész nap a kagylót tartani.

Néhány verzió már olyan extra funkciót is kapott, mint például a többnyelvű menürendszer és a hallókészülékkel való kompatibilitás. A Panasonic asztali telefon minden tekintetben ideális lehet otthoni vagy munkahelyi alkalmazásra. Ha a márka valamelyik terméke mellett dönt, akkor biztosan nem fogja kellemetlenség érni, mert minden téren elégedett lesz.