gyorsház építés

Házat építeni sokba kerül és gyakran rengeteg időbe telik, hiszen nehéz megfelelő és megbízható munkaerőt találni. De mit takar pontosan a gyorsház építés fogalma?

Talán arról lenne szó, hogy egymásra dobáljuk a téglákat, húzunk rá egy tetőt és máris kész a kuckó? Egyáltalán nem! Ez egy forradalmi építészeti megoldás, ami környezetkímélő módon és gyorsan kivitelezhető, az előre gyártott moduloknak köszönhetően. Ezek a modulok, pontosabban konténerek, szinte bármilyen módon variálhatóak.

Emeletes épületek kialakítása is lehetséges. Néhány hét leforgása alatt, több száz m2-es épületkomplexum is kialakítható. A gyorsház építés kapcsán gyakran merülnek fel a dizájnnal kapcsolatos kérdések.

Senki sem szeretné egy dobozszerű valamiben tengetni a napjait. Erre nincs is szükség, mivel a speciális burkolóanyagokkal és az innovatív mérnöki megoldásokkal esztétikus és modern dizájn alakítható ki. A burkolóanyagok az energiahatékonyságban is fontos szerepet játszanak. A gyorsház építés során az épület hőszigetelése kiemelt figyelmet kap.