A nagyüzemi állattartás esetenként elég komoly kihívásokat jelent. Elég csak néhány lónak vagy szarvasmarhának lennie és máris szükség lesz egy elég méretes legelőre, hogy remekül érezhessék magukat a jószágok. A friss étel és víz, na meg a kellemes levegő segít abban, hogy egészségesek és életerősek maradjanak minden körülmények között. Van ugyanakkor egy kulcsfontosságú probléma, amire megoldásként a villanypásztor vezeték használható fel.

Elég nagy helyigénnyel rendelkeznek az említett élőlények. Egy kisebb karám csak átmenetileg felel meg, ezért érdemes egy méretesebb területet biztosítani. A villanypásztor vezeték olcsó és hatékony ebből a szempontból. Nincs szükség ugyanis külön kerítésre, aminek a befektetési költsége jelentős, mert elég csak oszlopokat leverni, amihez aztán fogatva lesz a villanypásztor vezeték.

Ez megvásárolható többféle színben, átmérőben. Egyszerű a felállítása és az eredményességéhez semmilyen kétség sem fér. Gondoskodjunk róla, hogy nagytestű kedvenceink remekül érezzék magukat és biztonságban legyenek!

Print Friendly, PDF & Email
 

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

 

 

Theme by HermesThemes

Copyright © 2019 Az a jó ha békás a tó. All Rights Reserved