Chipmunk

Ha valamiért pénzt adunk, érthető, hogy kompromisszumok nélküli minőségre vágyunk, legyen szó termékvásárlásról vagy szolgáltatás igényléséréről. A Chipmunk márka szerencsére nem okoz csalódást a szülőknek, ha valamilyen értékes, egyben hasznos ajándékkal szeretnék meglepni a kicsinyeiket.

A szerető anyukák és apukák csakis a legjobbat akarják a gyermekeiknek, így, ha eljön az idő az első bicikli megvételére, a legkiválóbb minőséget és a biztonsági kialakítást keresik a felhozatalból. Az említett brand tanulóbiciklik gyártásával foglalkozik, méghozzá mesterfokon.

Az alig 2,5 kilogrammot nyomó, egyedi technológiával kialakított vázszerkezet magnéziumból készült, ezáltal szavatolja a strapabíróságot és az időtállóságot.

A szivacsos kormánynak és a lekerekített íveknek köszönhetően, a Chipmunk bringák biztonságosak, a szülők legnagyobb megkönnyebbülésére. Érdemes néhány szót a dizájnról is ejteni, ugyanis a Chipmunk termékek e tekintetben is az élen járnak, különösen a névre szóló tanulóbiciklik formájában.