cipőtartó állvány

Az előszoba a lakás azon pontja, ahol kifejezetten sok ruhanemű van. Belépve a helyiségbe gyakran azonnal lekerülnek a felsők, dzsekik, mellények, de még a szandálok és bakancsok is. Érdemes tehát helyet készíteni ezeknek strapabíró fogas, valamint cipőtartó állvány formájában. Egy többtagú család esetében valóságos káosz alakulhat ki, ha mindenki máshol teszi le a lábbelit.

Ennek hátránya főleg akkor mutatkozik meg, amikor ismét szükség lenne rá, de egyik-másik darabja szanaszét hever a lakásban vagy az épület körül az udvaron. A cipőtartó állvány nagyon stabil és biztos pontot képez, ahol egyszerűen megtaláljuk azt, amit keresünk.

Csupán azt kell leszögezni, hogy bármi, amit felhúzunk a lábunkra, ott kapjon helyet és többet nem kell izgatottan kutatnunk hosszú perceken keresztül mindenfelé. A könnyedén összeszerelhető cipőtartó állvány fontos részévé válik az otthonunknak és teljessé teszi azt minden szempontból. A hasznos-holmik.hu webfelületen kedvező áron megrendelhető a 8 férőhelyes cipőtartó állvány. Ne szalasszuk el a lehetőséget!