farmernadrág

Vannak olyan időtlen ruhadarabok, amelyek évszázadról évszázadra mind a divatbemutatókon, mind a hétköznapi életben hódítanak. Az egyszerre kényelmes, praktikus és trendi farmernadrág pontosan ilyen.

A gyermekeknek készült világmárkás ruházati cikkek gazdag tárházát kínáló libelula.hu internetes oldalon ebből a termékkategóriából sincs hiány. Az idei tavaszi – nyári kollekció egyik népszerű darabja a gombokkal állítható derékrésszel rendelkező, elöl és hátul két-két zsebbel ellátott Mayoral rövid farmernadrág.

Szintén a Mayoral ez évi ajánlata a kissé koptatott modell, aminél el sem képzelhetnénk lazább és komfortosabb viseletet a csemeténknek. Természetesen ugyanez a fazon a tizenéves korosztálynak megfelelő méretekben is megtalálható a libelula.hu honlapon.

Kimondottan az 1-1,5 éves kis vagányok örömére készült a Mayoral kantáros farmernadrág, ami jelenleg figyelemre méltó árkedvezménnyel rendelhető meg az említett virtuális kereskedésben. Természetesen nem ez az egyetlen leszállított áron kínált fazon.