Azt tanácsoljuk, hogy figyeljen oda az egészségére, mert ezzel sokat tehet önmagáért! Felhívjuk a figyelmét arra, hogy nem mindegyik, bolti forgalomban kapható só jelent jó vételt, hiszen ki tudja, hogy mennyire lett kitisztítva.

A sokak által közkedvelt Himalája só kapcsán nem merülhet fel ez a probléma, mert a Fittkuckó oldalán kapható termék a hegyek belsejében lévő, érintetlen bányákból származik. A finomszemcsék rózsaszín, ezer és ötszáz grammos kiszerelésben kapható, éppen ezért Ön döntheti el, hogy melyiket teszi a kosarába.

A Himalája só nem mondható drágának, éppen ezért nyugodtan tegyen vele egy próbát! Minden étel ízesítésére felhasználható, ami jó hírt jelent a háziasszonyoknak. További előnyt jelent, hogy a Himalája só nem tartalmaz hozzáadott, mesterséges anyagokat,

tehát ebből a szempontból is jó ötlet lehet a fogyasztása. A vevőkör folyamatosan nő, hiszen rengeteg előnnyel jár ezen só alkalmazása, amit rövid kiszállítási idővel lehet megrendelni a Fittkuckó széles kínálatából.