fogorvos Budapest

A rendelőnk a fogászati szolgáltatások széles skáláját kínálja. Ez megköveteli a szakma minden területéről érkező, magasan képzett személyzet kiváló együttműködését. Pont ilyen a Smile Expert csapata. A jó fogorvos Budapest környékén számos képzésen és konferencián való részvétellel, folyamatosan és szisztematikusan bővíti az ismereteit, növeli a képzettségét és új készségeket szerez.

A nálunk dolgozó összes fogorvos Budapesten számos oklevéllel, elismeréssel és gyakorlati ismerettel büszkélkedhet. Csapatunkra a tapasztalat, a professzionalizmus és a tökéletességre való törekvés jellemző.

A Smile Expert olyan hely, amit azért hoztunk létre, hogy Ön kényelmes és modern körülmények között egészséges, természetes, ugyanakkor tökéletes mosolyt kapjon. Szakmánk a szenvedélyünk, ami a megszerzett tudással és tapasztalattal kombinálva lehetővé teszi számunkra, hogy minden páciensnek megfelelő és egyéni kezelési tervet javasoljunk. A fogorvos Budapest rendelőjében gondoskodik az egészséges és hófehér mosolyról.