Amennyiben könnyűszerkezetes ház építését tervezi, esetleg meglévő ingatlanában belső átalakítás miatt szárazfalat szeretne rakatni, a függőleges falak szigetelését nem tudja elkerülni. Biztosan Önben is felmerült már a kérdés, hogy hogyan lehetne megúszni az üveggyapottal vagy kőzetgyapottal történő kellemetlen munkát! Amit keres, az a fújható szigetelés!

A Climatizer Plus szigetelőanyag kiváló hang- és hőszigetelő. Az anyagot a kizárólagos hazai forgalmazó, a Naturvéd & Health Kft. szakemberei előzetes, díjmentes helyszíni tanácsadást követően akár már egy 8 cm-es átmérőjű előfúrt nyíláson át is képesek bejuttatni a szigetelni kívánt rétegek közé. A CLIMATIZER Plus szigetelőanyag finom cellulózrostjai bejutnak a legkisebb helyekre és sarkakba is, ahová semmilyen más hőszigetelő anyagot nem lehetne tökéletesen bejuttatni.

A túlnyomásos technológiának köszönhetően precízen, egyenlően és hézagmentesen befújható minden helyre, így elkerülhető hogy a szigetelésben gyenge pontok keletkezzenek. Ezáltal más hőszigetelő anyagokkal szemben, a fújható szigetelés alkalmas arra, hogy elkerülhetjük a hőhidak képződését. Egyetlen centiméter hőszigetelés sem megy veszendőbe.