futóbicikli

Bár már javában őszi a hangulat kint és bent egyaránt, azért a jó kis kültéri programokról még nem kell azonnal lemondani. A futóbicikli a hidegebb szezonban is remek lehetőségeket nyújt a gyermekeknek sok napos órát eltölteni a parkban, az utcán vagy az udvaron.

A kicsik nem igazán értik, hogy a meleg elmúlásával miért nem tölthetik a nap nagy részét a szabadban, hiszen ők télen-nyáron vágynak a szaladgálásra, biciklizésre, mászásra. A futóbicikli bármikor használható, ha csak nem szakad az eső. Nagyon jól átmozgatja a kicsiket, miközben tanulnak egyensúlyozni és kormányozni. Bár kinti játék vagy sporteszköz, egyáltalán nem késő megvenni, hiszen a hideg szezonban is tolhatja magát a gyerkőc és tavaszra talán már meg is tanul rendesen egyensúlyozni a kerékpáron.

Ezt követően pedig a pedálos bringa is képbe kerülhet. Jó minőségű, könnyű, egyszerűen tolható, irányítható futóbiciklit a bababike.hu webáruházban lehet rendelni nagyon jó árfekvésben. Ha pedig bukósisak és csengő is kell, akkor itt szintén a megfelelő helyen keresgélnek a vásárlók.