guarana

A felnőttek nagy része panaszkodik az energiahiányra. Ezt rengeteg kávéval próbálják pótolni, azonban ez nem mindig az egészséges út a testi és szellemi frissesség felé. A guarana gyümölcs segít a napi koffein bevitelét egészségesebb mederbe terelni.

Az Amazonas-medencében őshonos kúszónövény igazi szuperélelmiszernek számít. Természetesen nem kell a növény gyümölcsét megvásárolni és fogyasztani, hiszen már magas koncentrátumú kapszulákban is elérhető. A kávéval ellentétben, a koffeinje nagyon lassan szívódik fel, így annak hatását is jóval tovább élvezhetjük. Az energetizáló funkciója mellett, a guarana más kiváló tulajdonságokkal is rendelkezik. Az antioxidánsokban gazdag kapszulák az összpontosításban, a fókusz megtartásában és az emlékezet fejlesztésében is nagy segítségünkre lehet.

A guarana a szív- és érrendszer működését is pozitívan befolyásolja. Mint minden étrend-kiegészítőnél, ennél is fontos a mértékletesség, hiszen csak így lehet egészséges a fogyasztása. A niyodo.hu webshopban kiváló minőségben elérhető.