gumiszerviz

Számtalan oka van annak, amiért sok ember az abroncsszerviz mellett dönt. A gumiszerviz szolgáltatásai közé lehet sorolni például a szokásos téli-nyári abroncscserét, a defekt kijavítását, illetve az olyan problémák megoldását, akárcsak a kormány rázkódása a kerekek miatt, vagy a nem megfelelő mennyiségű és milyenségű kopás.

A gumiszerviz mellett sokan akkor is döntenek, amikor szeretnének új gumikat venni, de nem értenek annyira az egészhez és ezért inkább az egész vásárlási procedúrát egy profi csapatra bíznák. A szerviz16.hu a gumik nagymestere, legyen szó bármilyen szolgáltatásról. A telefonos megkeresést követően a szakértők mindent megtesznek annak érdekében, hogy a kliens a lehető leghamarabb elégedett legyen.

A gumiszerviz tisztában van vele, hogy bármilyen szerelés vagy csere esetén kötelező a kocsi és a tartozékok alapos átvizsgálása. A profik a szervizben átvizsgálják a verdán lévő és a téli vagy nyári gumicserére hozott abroncsokat is. A gumiszerviz csapata ekkor szemrevételezi a gumi esetleges bajait, a gyártási évet, a nyomást, a minta mélységét és annak milyenségét, illetve nem marad ki a felnik sérüléseinek alapos megnézése sem.

Ha mindez megvan, akkor a szakértők egyeztetnek az ügyféllel. Ha a meglévő abroncsok nem megfelelő minőségűek, a kuncsaft igényeire szabva tudnak a mesterek ajánlani új gumikat. Persze ez függ a gépkocsi típusától, az évente megtett kilométer számától, valamint a leggyakrabban használt útvonal út burkolatának minőségétől is. A szerviz16.hu csapatára az olaj csere esetében is számítani lehet.

Ez az a szerviz, ahol az olajcsere ár kedvező

Olajat éves szinten kell cserélni a kocsiban. Vannak olyan helyek, ahol sokak nagy örömére az olajcsere ár teljesen reális. Ezért is döntenek úgy rengetegen, hogy igénylik a szolgáltatást. A fent említett cég esetében nem csupán annak lehet örülni, hogy az olajcsere ár kedvező. Az is mosolyt csal a kuncsaftok arcára, hogy minden tekintetben garantált a kifogástalan nívó.

A siker annak köszönhető, hogy a munkálatoknak megvan a saját menetük. Minden egyes lépést nagyon komolyan vesznek a szakértők. Ha a motorolajat és olajszűrőt beszerezték a szerelők, akkor már kezdődhet is az olaj csere. A műhelyben az olajcsere ár alacsony.