gyermekszépségverseny

Úgy gondolja, hogy a család szeme fénye egyenesen színpadra termett? Abban az esetben, ha a szóban forgó gyerkőc nem töltötte még be a 16. életévét és van hajlama a modellkedéshez, a gyermekszépségverseny izgalmas világa tárt karokkal várja! A teendőnk szülőként egyszerű!

Készítsünk a gyerkőcről néhány fotót, küldjük el a Kasszandra Stúdió tapasztalt munkatársainak, akiknek, ha a képek elnyerik a tetszésüket, automatikusan helyet biztosítanak az Országos Gyermekszépségversenyen való részvételhez. A verseny 200 jelentkező között dől el, ám akkor sem kell csüggedni, ha a csemeténk nem nyer helyezést, ugyanis a modellszakma még ugyanúgy nyitva áll előtte.

A kis modellek személyes adatai garantáltan biztonságban vannak a Kasszandra Stúdiónál, mivel csak szülői beleegyezéssel lehet kiadni az egyes portfóliókat a lehetséges megrendelőknek. Természetesen a gyermekszépségversenyre való jelentkezés nem jár semmilyen kötelezettséggel és ha meggondoljuk magunkat, esetleg bármi közbeszólna, jelezzük azt a rendezvény szervezőinél!