teakapszula

A katalógusunk ezen szakasza a Cremesso különleges termékeit mutatja be. A Cremesso teakapszula lehetővé teszi az ital ízének legjobb megőrzését. Az elkészítéséhez a kapszulát elég az automata kávégépbe helyezni, majd az indító gomb megnyomásával a rendszer forró vizet vezet át rajta.

Ez biztosítja az innivaló gyors és kényelmes elkészítését, amit a felhasználásig frissen is tart. A Cremesso teakapszulák egyedi, hermetikusan lezárt kis edénykék, amelyek több hónapig garantálják a bennük rejlő alapanyagok frissességét és összehasonlíthatatlan aromáját. Mindegyikük egy adag teát tartalmaz, ami a hibátlan ízű ital elkészítéséhez szükséges.

A termékek finom választéka a különféle gyógynövények felejthetetlen élvezetével színesíti meg a napot. A Ceylon Pekoe fűszeres és fanyar íze egész nap energiát nyújt, a borsmenta levelekből készült fajta megvásárlása pedig garantálja a kikapcsolódást és a nyugalmat. A gyümölcsös változat szeder, csipkebogyó és hibiszkusz illattal varázsol el. A fokföldirekettye és vanília teakapszula szintén elegáns keveréket ötvöz.