haspuffadás ellen

Az, hogy mit ettünk előző nap, befolyásolja a bélrendszerünket és a benne fejlődő gázok mennyiségét. Vannak ugyanis olyan termékek és élelmiszerek, amelyek nagyon puffasztanak és ennek következményeként nemcsak a disz-komfortérzet jön elő, hanem bizony nagy erőfeszítéseket kell tenni arra is, hogy a szelek ne egy nagy társaság közepén távozzanak. A haspuffadás ellen cégünk rengeteg gyógyszert kínál, akár különféle korosztálynak is.

Már az első hónapokban szélgörcsök kínozthatják az újszülötteket, számukra kíméletes Espumisan cseppeket lehet vásárolni. Amennyiben a puffadás görcsökkel is párosul, többféle speciális gyógyszert lehet beszerezni, például rágótabletta formájában.

Az emésztési zavarokra javasolt kipróbálni az Imorevin vagy a Degasin valamelyikét. Akiket a munkavégzés közepén kap el ilyen jellegű probléma, kipróbálhatják a víz nélkül lenyelhető granulátumokat. A laktózérzékenység okozta haspuffadás ellen szintén vannak kíméletes megoldások. Tegyen a haspuffadás ellen akár már ma!