heets ízek

Azt, hogy a cigarettát letenni mennyire nehéz, csak azt tudja, aki dohányzik vagy dohányzott huzamosabb ideig. A leszokással járó stressz sajnos sokakat visszavisz a dohányzás bűvkörébe. A heets ízek azonban megkönnyíthetik a folyamatot, sokkal kellemesebbé és egyszerűbbé tehetik a leszokást.

Számos fogyasztó beszámolt arról, hogy a hevítőrudas „dohányzás” után már egyáltalán nem kívánja a dohány ízét, a füstjét pedig szinte el sem tudná viselni újra. A heets ízek olyan aromákkal teszik könnyebbé a dohányzásról való leszokást, mint a dinnye, kávé, jázmin, fahéj, narancs, citrom. Az áfonyás termékek kifejezetten népszerűek a vásárlók körében.

Megtörténhet, hogy a szervezet eleinte még igényli a nikotint, a hevítőrudakkal fokozatosan lehet lemondani róla. A nikotinos és csökkentett nikotin tartalmú heets ízek után következhetnek a teljesen „tiszta”, nikotintól mentes aromák. Ne adja fel a cigarettával való küzdelmét, hanem rendeljen egy készüléket és hevítőrudakat a kedvenc ízeiben a hevitorudaruhaz.hu webshopból!