Előfordul, hogy egy-egy tünet rávilágít egy bizonyos betegségre, de azt is sokan tapasztalták már, hogy sok esetben megtévesztők lehetnek. Konkrét példa erre az, hogy a pajzsmirigy alulműködés tünetei egyaránt utalhatnak a menopauzára. Az egyik ok erre az, hogy mindkét probléma a 40-50 éves nőket érinti általában, ez pedig jelentősen megnehezíti a tünetek megkülönböztetését.

A hajhullást minden nő tapasztalja, még a fiatalok is, hiszen vannak olyan időszakok, amikor ez elkerülhetetlen. Azonban ha sokáig és egyre nagyobb mértékben történik a hajveszteség, akkor ismét fennáll a dilemma: pajzsmirigy alulműködés tünetei vagy a menopauza jelei? A depresszió, ödéma és a hirtelen hangulatváltozások még inkább megnehezítik a helyzetet.

Bármelyikről is legyen szó, mindkét esetben tüneteknek tekinthetők. A legbiztosabb mégiscsak az, ha egy szakértő véleményét is kikéri. Nem szabad megvárni, hogy a menopauza és a pajzsmirigy alulműködés tünetei egymást súlyosbítsák és felerősítsék! Egy egyszerű teszttel már kimutatható, hogy mi a probléma oka, úgyhogy mindenképp érdemes időben figyelmet fordítani a panaszokra.

A pajzsmirigy alulműködés tünetei javíthatók természetes módon is, holott a legtöbb esetre gyógyszeres kezelést írnak fel. Minden beteg maga kell eldöntse, melyiket választja. Azonban nem árt tudni, hogy a természetes kezelések nem járnak mellékhatással! Aki nem hallott még a yam gyökeret tartalmazó progeszteron krémről, annak érdemes kipróbálnia ezt a természetes készítményt, ugyanis az összevetői serkentik a pajzsmirigy hormonok termelését.

Ezáltal pedig a tünetek is alábbhagynak. A depressziót vagy a hangulatingadozásokat kifejezetten jól lehet kezelni ezzel a természetes krémmel. A pajzsmirigy alulműködés tünetei megnehezítik a mindennapokat, viszont nem szabad hagyni, hogy eluralkodjanak a szervezeten. A kezelés egyszerű és hatásos, csak tudni kell a megfelelőt választani. A WTN oldalán található termékek csakis természetes anyagokból készültek, ezáltal mindenféle mellékhatástól mentesítik a használókat.