Aranylélek és Aranyszív Ambulance

Az életben annyi minden megtörténik, amire egyáltalán nem számítunk. Olykor előfordul, hogy boldogan elindulunk külföldre nyaralni vagy valamilyen körútra és egy baleset következtében kórházban kötünk ki. Vagy éppen fordítva, itthon betegszünk meg súlyosan és a megfelelő kezelést csak valamelyik nyugati országban tudják biztosítani számunkra, így szükségünk lesz a betegszállítás szolgáltatására. Az Aranylélek és Aranyszív Ambulance szerint három típusa van a nemzetközi betegszállításnak.

Jó döntés ennek a mentőszolgálatnak a segítségét kérni a bajban, mert itt komoly szakemberek végzik a betegszállítást Európa bármelyik városába vagy onnan haza. A cégtől igényelhető egyik típusú betegszállítás esetében, a segítségre szoruló beteget mentőorvosból és mentőautót kísérő ápolókból álló csapat kíséri, aki egyedi ellátásban is részesül az úton, az állapotának megfelelően. Így a beteg és a családja is biztos lehet abban, hogy a szállítás rendkívül szakszerűen zajlik, semmilyen probléma nem lesz.

Amikor nagy távolságra szükséges a beteget szállítani, amint a normál betegszállításnál, a transzport olyan speciális mentőautóval történik, ami direkt erre a célra van felszerelve. Szakképzett mentősök végzik az ellátást, de amennyiben igény van erre, akkor mentőorvos is elkísérheti a beteget a célig. A harmadik típusú segítség pedig a sofőrszolgálat, amit abban az esetben szoktak igénybe venni, amikor a beteg nem képes a saját gépkocsiját vezetni, viszont nincs szüksége betegszállító mentőautóra.

Ilyenkor az Aranylélek és Aranyszív Ambulance szakképzett mentőápolóinak vagy mentőtisztjeinek egyike biztosítja a szolgáltatást, akinek megfelelő jogosítványa van ehhez. Gyakorlatilag mindhárom esetben teljes biztonságban vannak a betegek és biztosak lehetnek abban, hogy bármilyen gond nélkül eljutnak a célpontra. Kilométerenkénti elszámolás alapján kell fizetni ezekért az utakért, de az összeg nem túlzottan magas. Ugyanakkor, ha a beteg a céggel szerződésben álló egészségpénztár tagja, akkor visszaigényelheti a betegszállítás költségeit.