Tévedés azt gondolni, hogy a lambéria már nem divatos. A fa mindig ékes és értékes dísze lesz minden épületnek. A Famánia áruházában többféléből is lehet válogatni, amelyek külső és belső terek borítására egyaránt alkalmazhatóak a megfelelő fakezelő anyagok használata mellett. A lambéria nem véletlenül annyira népszerű már nagyon régóta.

Megfigyelhettük, hogy a régi, több tíz évvel ezelőtt felrakott lambériák sok esetben még most is kifogástalan állapotúak, hiszen a fa megfelelően kezelve szinte örök. A Famánia áruházában megvásárolható típusok kitűnő minőségű fából készültek, a megmunkálásuk során is nagy körültekintéssel jártak el.

Ezek a lambériák egyenesen Svédországból érkeztek, ez pedig minden téren megmutatkozik. A Famánia áruházában ugyanakkor számos egyéb faáru is megtalálható kiváló ár-érték arányban. Nagy választékban kapható gerenda, hajópadló, teraszburkolat, tűzifa, felületkezelő anyagok, ugyanakkor a telephely olyan szolgáltatásokat is kínál, mint a faanyag gyalulás, impregnálás.