Grantis

A statisztikai felmérések nagyon jól mutatják azt a szomorú tényt, hogy a magyar emberek többségének a pénzügyi kultúrája elég rosszul fest. Bár az iskolákban egy ideje kötelező az alapvető közgazdasági fogalmak és összefüggések megismerése, de ez önmagában még kevés. Hiába tud valaki kamatlábakat számolni, ha képtelen hosszabb távon mérlegelni a befektetések súlyát. Sajnos ehhez kevés olykor a matematika is, hiszen a gazdaságban történő gyökeres átalakulások minden elképzelést keresztülhúzhatnak, amint az történt az elmúlt néhány évben.

Egy olyan változás van kibontakozóban, amire senki sem készült fel és most fog kiderülni, hogy ki képes megállni a helyét ebben a viharban. Viszont van segítség! A Grantis munkatársai örömmel vállalják a megbízást. A tökéletes pénzkezelő alap megtalálása nem történhet találomra. Bár szeretné mindenki jó helyen tudni a befektetéseit, de a tények azt mutatják, miszerint az átlagember több időt tölt el a mobiltelefonjának a kiválasztásával, mint teszi azt a biztosítótársaságok között való keresés során.

Ezen mindenképpen javítani kell, országos szinten! Az egyéni döntések tehát meghatározóak, ezért kár lenne azokat elkapkodni. A Grantis sok kínálatot tud nyújtani számszerűsítve és reális alapokra helyezve mindezeket. Ha kétségeid merülnének fel, akkor a képzett szakemberek örömmel vállalják a felvilágosítást. Mivel több pénzintézettel dolgoznak együtt a tanácsadók, ezért nincsenek megkötések. A befektetések terén számos ajánlat mérhető fel célirányosan, amiben a saját fejlesztésű összehasonlító kalkulátorok szolgáltatják a tényszerű adatokat.

A realitás talajára lesznek tehát helyezve a költségek és előreláthatóak a hozamok, ami a jelenlegi piaci mozgásokat illeti. Mindennek fényében, optimális döntést hozhatsz a megtakarításaidról, befizetéseidről. A szerződéskötéssel a folyamat még nem ér véget, mert a Grantis tanácsadói nyomon követik a pénzmozgásokat és rendszeresen jelentkeznek, ha változtatásra volna igény. A papírmunka áthárítható rájuk és ezzel sok terhet letehetsz, ami semmilyen plusz költséggel nem jár.