elmenyvezetes

Az amerikai filmeket nézve gyakran találkozhatunk olyan kocsikkal, amelyeket szívesen elvinnénk egy körre, de tudjuk, hogy valószínűleg erre sosem fog sor kerülni. Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen legendás autókat próbálhatnál ki, akkor érdemes szétnézned az elmenyvezetes.hu-hoz hasonló weboldalakon.

Ahogy a honlapra jutsz és párat görgetsz, egyből észreveheted, hogy itt a verdák felhozatala óriási. Teljesen érthető módon, sokaknak a tekintete a Ford Mustang Shelby GT500 Eleanor autón akad meg, amelyikről tényleg el lehet mondani, hogy ez a tökéletes autó. Kifogástalan a külseje és bestiális belseje.

Ez az a verda, amelyikbe mindenki szeretne beülni, érezni ahogy gyorsul, ahogy a kanyarokat veszi és azt is, ahogyan az utakon viselkedik. Az 1968-as, sorszámozott Shelby GT 500 egy elképesztő masina. Rengetegen ezt biztosan a Tolvajtempó filmben látták először.

Ez nem mellesleg mindig is egy kultikus amerikai izomautó volt, amelyiket talán épp ezért nem igazán lehet látni európai utakon. Sőt, akinek esetleg a tulajdonába kerül egy ilyen gyönyörű darab, az biztos, hogy egy garázs legmélyén tartja, selyemponyva alatt. Az Élményvezetés szakemberei szerencsére az övékkel nem így jártak el.

Az USA-ból érkezett Ford Mustang azért utazott ennyit a céghez, hogy Magyarországon egyedülálló módon, a kormánya mögé ülhessen az, aki ki akarja próbálni és végre megtapasztalhassa, mit is tud ez a verda. A 300 lóerő biztosan megteszi a hatását.

A négykerekűek szerelmeseinek, legyen szó német, japán, olasz vagy amerikai autó fanatikusról, egytől egyig izzadni kezd a tenyere, ha már csak az autó közelébe ér. A sajátos vezetési élményről az 5.0 literes, V8 -as motor szimfóniája gondoskodik, amelyik biztosan megteszi a várt hatást.

Ahogy egy kicsit gyorsul az ember, máris érzi a szívében és az egész testén, hogy mennyire egyedülálló a Ford Mustang Shelby GT500 Eleanor vezetése. Nyilván, ezeket a sorokat olvasva Te is kedvet kaptál ahhoz, hogy kipróbáld. Nem is kell sokat várni erre. Annyi a dolgod csak, hogy felkeresd a fenti céget és kérj egy időpontot. Ha ezt az autót választod, biztosan nem fogod megbánni.