Az alkoholtartalmú italok népszerűsége már az ókorból származik. A különféle gabona- és gyümölcspárlat alkoholt tartalmaz és narkotikus hatásuk van. Az általunk működtetett ital webshop széles termékkínálata lehetővé teszi, hogy olyan és annyi alkoholos italfajtát szerezzen be, amilyet és amennyit csak szeretne.

A böngészés során megtalálja itt a legértékesebb magyar és külföldi borokat, a koktélokhoz való magas fokkal rendelkező abszinteket, az eleganciát és stílust megkövetelő viszkiket, konyakokat, az egyszerű, mégis aromás vodkákat, gineket, rumokat, tequillákat. Nem utolsósorban vermutot, pálinkát, brandyt, likőrt és pezsgőt is rendelhet a széles felhozatalunkból.

Ez az ital webshop segítségére lehet egy minibár kialakításában, de olyan változatokat, limitált kiadásokat is talál, amelyekből remek ajándék születhet főnököknek, munkatársaknak, üzleti partnereknek, családtagoknak. Az ital webshop böngészője nemcsak típusok szerint rendezheti a kínálatot, hanem szín, jelleg, ízesítés és érlelési idő alapján is képes listázni.

Print Friendly, PDF & Email
 

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

 

 

Theme by HermesThemes

Copyright © 2019 Az a jó ha békás a tó. All Rights Reserved