fertőtlenítő kendő

A többször felhasználható orvosi műszerek hatékony sterilizálása alapvető fontosságú a fertőzésveszély csökkentése érdekében. Ezért az egészségügyi személyzetnek nagy gondot kell fordítania a kórokozók eltávolítására az orvosi műszereken.

A fertőtlenítő kendő nagyon hasznosnak bizonyul ebben a tekintetben. Neki köszönhetően a használt műszerek felületén lévő mikroorganizmusok egyszerűen eltávolíthatóak. Ebben a kategóriában professzionális készítmények és törlőkendők találhatóak a műszerek fertőtlenítéséhez. Ezek a speciális fertőtlenítő kendők képesek eltávolítani a szennyeződéseket és megtisztítani a műszereket a nehezen hozzáférhető helyeken. A fertőtlenítő kendők ideálisak kis felületek és nehezen hozzáférhető területek gyors fertőtlenítésére.

Azonnal használatra készek, mivel aktív fertőtlenítő oldatba vannak áztatva. Egyszerűen vegye ki a csomagolásból és törölje át a fertőtlenítendő felületet! A fertőtlenítő kendőkkel gyorsan és hatékonyan tisztíthatja meg az adott felületet, nedves törlés vagy további tisztítószerek nélkül.