A kifejezetten nagy szárazság, ami a nyár végén, és ősz elején csapott le országunkra, oda vezetett, hogy hatalmas mértékben jelentek meg bizonyos élőlények, amik a növények nedveit szívogatva próbáltak életben maradni. A rajzásuk igen kellemetlen volt, mert mindenhová beférkőztek, és veszélyt érezve kellemetlen szagot árasztottak ki magukból. Nagy teret kaptak ennek hatására a poloska riasztó termékek. Megannyi változatuk vásárolható meg, amikkel hatékonyan léphetünk fel a rovarokkal szemben.

Azonban, ha fontos számunkra a környezetvédelem, akkor érdemes a természetes alapanyagokat tartalmazó poloska riasztó készítményeket beszereznünk. Ismerve az élőlényt, azt hihetnénk, hogy csak valami kifejezetten szagos összetevő hat ellenük, de valójában egy, a mi érzékszervünk számára igen kellemes és enyhe illatanyag keverék is meghozza a pozitív hatását. De mégis melyek ezek a poloska riasztó alap összetevők?

A kiskertekben megtalálható rozmaring, citromfű, muskátli virágainak kivonata mellett, a repceolaj, citromsav, guargumi ,valamint az elmarathatatlan víz összekeveréséből és fermentálásából hozzák létre a poloska riasztó elegyet. A teljesen természetes komponensek, permet formájában juttathatók ki a területre. Gyerekekre, állatokra nem veszélyes és akár 6 hónapon keresztül is eltartható. Amennyiben az első kezelés után később megint megjelennek a nem hívott látogatók, akkor a poloska riasztó újbóli alkalmazására van szükség. Érdemes a szezon alatt rendszeres időközönként juttatni belőle a célterületre. A kedvező áron megvásárolható poloska riasztó nem hagy cserben bennünket.