Készítse el a saját személyre szabott beléptető kártyáját a vállalata számára! A kártyanyomtató lehetővé teszi számtalan megoldás megvalósítását. Egyedi típusok készülhetnek és nem kell másra bízni a folyamatot, ha Ön is elvégezheti a saját cégén belül.

Hogyha ismeri a nyomtatóprogramok alapjait, akkor bárki készíthet különböző kártyákat ezzel a praktikus eszközzel. A kártyanyomtató nagy előnye, hogy nemcsak egy bizonyos modell elkészítését teszi lehetővé, mert akkor minden kártyatípushoz külön rendszert kéne gyártani.

Ezzel azonban készíthetőek színes, illetve monokróm kártyák. Mind a két oldalára készülhet minta és szöveg. Hogyha az igény úgy kívánja, akkor biztonsági elemek is elhelyezhetőek rajtuk a nyomtatáskor.

Mindezeket meg lehet valósítani a kártyanyomtató típusokkal. Hogyha egy pillantást vet a termékeinkre, akkor látni fogja, hogy kihagyhatatlan áron kínáljuk azokat, egy-egy akció alkalmával, amibe a kártyanyomtató is bele szokott tartozni. Olyan termékkínálatot állítottunk össze, amelyek a nyomtatási technológia csúcsát képviselik.