Kelly McGillis

A Top Gun című kultikus film visszatér. 35 év elteltével a főszerepet ugyanaz a színész, Tom Cruise játssza. Kelly McGillis viszont már nem lesz mellette. A színésznő nem kapott felkérést a film második részében való szereplésre és mint maga is bevallotta, rájött, hogy már nem úgy néz ki, mint régen. Bár Tom Cruise és Kelly McGillis zseniális párost alkottak a Top Gun első részében, a film készítői úgy döntöttek, hogy a második rész főszerepét csak Tomnak ajánlják fel és egy másik, fiatalabb nőt keresnek a partnerének.

Kelly McGillis bevallotta, hogy egyáltalán nem lepődött meg azon, hogy nem kapott telefonhívást a filmkészítőktől. A színésznő most 62 éves és korának megfelelően néz ki, míg Tom Cruise olyan, aki mintha megállt volna felette az idő. A színésznő szakmailag még mindig aktív, de egyáltalán nem hasonlít az évekkel ezelőtti Charlie-ra. Az 1986-os Top Gunban Kelly McGillis játszotta Charlie Blackwood szerepét, aki Maverick szerelme volt. A film legújabb változatában Jennifer Connelly alakítja Cruise új kedvesét.

Mire figyeljünk oda napszemüveg vásárlásnál?

A napszemüvegek divatja a 70-es évekre nyúlik vissza. Ahogy akkor, úgy most is számít a szemüveg mérete. Minél nagyobbak, annál divatosabbak. De vajon ez a trend csak bizonyos arcformáknak illik vagy mindannyian profitálhatunk belőle? A colore.hu stílusszakértői elmondják, mire figyeljenek a hölgyek, amikor egy túlméretezett szemüveget keresnek maguknak. Amikor napszemüveget vásárolunk, ne csak a megjelenésre, hanem a biztonságra is figyeljünk!

Ne feledjük, hogy ez nemcsak egy divatos, hanem mindenekelőtt funkcionális eszköz, aminek a célja, hogy megvédje a látásunkat a napfény káros hatásaitól, olvasható a colore.hu ajánlásaiban. Ezért a szemüvegeknek mindenekelőtt UV-szűrővel kell rendelkezniük. Ezen kívül, a polarizáció értékes funkció. Ennek köszönhetően a szemüveg hatékonyan blokkolja a sima felületről visszaverődő fény okozta tükröződést, így növelve a kép tisztaságát. Ezekért a funkciókért fizetni kell. Tehát ne legyenek illúzióink arról, hogy a minőségi napszemüveg vásárlást olcsón megúszhatjuk, közli a colore.hu oldal.