Vörösbor, kávé, cigaretta, színes ételek, mind ugyanazt a hatást eredményezik, hogy a fogaink megsárgulnak. Természetesen nem mindenkinél kimondottan látványos, mert gyakran a megszokott ápolási eljárásokkal ellensúlyozni lehet. Van rá eset, hogy ez nem elég és a fogfehérítő gél bevetése elengedhetetlen.

A készítmény olyan összetevőket tartalmaz, ami kellő sikerrel lép fel az adott problémával szemben. Természetesen többről van szó, mint felvinni azt a rágóeszközeinkre és már készen is vagyunk, mert a fogfehérítő gél komplex módon működik. Ki van egészítve egy remineralizáló összetevővel és az aktiválásról külön szerkezet speciális megvilágítással gondoskodik.

Ha betartjuk a kezelési útmutatót, akkor nem kell heteket várni, mert már az első alkalmat követően látható az árnyalatbeli különbség. A fogfehérítő gél minden tekintetben megéri a befektetést. Ismerkedjünk meg a termékcsaláddal közelebbről a brightwhite.hu felületen és rendeljük meg azonnal! Gondoskodjunk fogaink fehérségéről ilyen egyszerűen!