Hisztéria budapesti kézműves fagylaltozója

A jó idő beköszöntésével a cukrászdák színes vitrinjei mellett senki nem tud elmenni úgy, hogy ne venne 1-2 gombóc fagylaltot. A Hisztéria budapesti kézműves fagylaltozója sokaknak meghódította már a szívét. A siker titka az ízekben rejlik. A több mint 30 éves tapasztalattal rendelkező cég nagy hangsúlyt fektet a természetes alapanyagok kiválasztására. Az előállításhoz szükséges hozzávalókat, mint a tej, tojás, gyümölcs, a helyi termelőktől szerzik be. Az ízvilág nagyon változatos, több mint 40 fajtából lehet választani, sőt, olyanokat is kóstolhatunk, amit máshol nem.

Bárhol és bármikor kipróbálhatja ezeket az ínycsiklandó finomságokat, ugyanis az ország számos pontján elérhetőek. A gyártást nagytételben végzik, amit a viszonteladó partnerek együttműködésével forgalmaznak. A színes cukrászdai pultok nemcsak a szemet gyönyörködtetik, hanem az ízlelőbimbókat is kényeztetik. A hagyományos ízek mellett, mint a vanília, csoki, zöldalma, sárgabarack, a különlegességek is megjelentek, mint a ricotta karamelizált fügével, gyömbéres körte, fehércsokoládé áfonyával és még sok más.

Minden gombócban a gyümölcs igazi aromája élvezhető. Nemcsak finom, hanem egészséges is, ugyanis nem tartalmaz semmiféle ízfokozót, sem tartósítószert. Tárolása a fagyasztókamrában 60 napig garantált, míg a kirakati vitrinben 8 napig. Ebből is látszik, hogy nem különféle porok felhasználásával készül, hanem minden alapanyag természetes és minőségi.

Azokra is gondoltak, akik csak a cukor- vagy laktózmentes változatot tudják fogyasztani, a széles kínálatban ők is megtalálják a kedvükre valót. A Hisztéria Fagylalt nagykereskedés termékei az olasz minőséget képviselik, krémesség, frissesség és valódi íz. A teljes kínálat megtekinthető a hiszteriafagylalt.hu weboldalon. A gyermekeket elsősorban a színes kirakat varázsolja el, ezért nehezen tudnak választani, de az biztos, hogy 1 gombóccal nem elégednek meg. Mivel igazi értéket képvisel a kézműves fagylalt, a piacon a legkeresettebb termékek közé tartozik. Bárhol is jár, válassza ezt a fagylaltot!