motoros redőny ár

Felesleges sokat gondolkodni azon, hogy megéri-e vagy sem leváltani a régi redőnyöket. Ha elavult, akkor mindenképp cserélni kell. Ezt pedig nem fogja megakadályozni a motoros redőny ár, mivel már nem számít extravagánsnak, ha távirányító segítségével vezéreljük a redőnyöket.

Az időzítő előnyeit is érdemes kihasználni, hiszen így egy teljesen automatizált rendszerrel szerelhetjük fel az otthonunkat. Az elektromos csőmotor reggel felhúzza a redőnyöket, ha nagyon besüt a Nap, akkor napközben lejjebb engedi, éjszaka pedig teljesen elbújhatunk a kíváncsiskodó tekintetek elől, amennyiben beállítjuk, hogy teljesen leereszkedjen a redőny.

Ezeket az időpontokat elég egyszer betáplálni és többé nem kell a gurtni húzogatásával foglalkoznunk. A motoros redőny ár gazdaságosnak számít abból a szempontból, hogy egy hagyományos modell is átalakítható.

Nem kell leszerelni a már meglévőt, ha az még jól működik és kifogástalanul néz ki. Az elektromos redőny ár modern technológiát foglal magába, ami jelentősen hozzájárul a komfortérzet növeléséhez.