reiki tanfolyam

A jelentkezési lap az internetes oldalakon is elérhető virtuális formában. A reiki tanfolyam minimális létszám esetén indul el. Azokat a technikákat sajátíthatja el, ami az 1930-as években Chujiro Hayashi mester tanított. Életében pozitív változások indulhatnak el, amelyek által megteremtheti a belső harmóniát, a testi-lelki egészséget, illetve békét.

Megtanulhatja kezelni az intuíciókat, az energetikai gócpontokat érzékelni, vagyis azt, hogyan érheti el a legjobb kezelési eredményt. Reiki tanfolyam heti rendszerességgel indul. Ha szeretné megtudni a pontos dátumokat, akkor nézelődjön a reikidunavarsany.hu oldalon! Itt rengeteg fontos információt találhat. Fel vannak tüntetve többek között a képzési fokozatok, a tandíj árak és a jelentkezési feltételek.

Érdemes mindent az alapoktól kezdeni és fokozatosan haladni annak érdekében, hogy megértse a lényeget és elsajátítsa a kezelést. A reiki tanfolyam oktatói rendkívül tapasztaltak, ami a sokéves gyakorlásnak és tanulásnak köszönhető. Ha érdekli a dolog, akkor vegye fel a kapcsolatot az egyik mesterrel!