Nehezen találunk a mobilok világában ennél jobb telefont, ilyen alacsony áron. A Xiaomi Redmi Note 4 ár valóban meglepő, hogyha azt nézzük, hogy mit tud ez a tekintélyes méretekkel rendelkező készülék. A nagyobb telefonok már önmagukban drágábbak szoktak lenni.

A statisztikák is azt mutatják, hogy igény van a nagy kijelzőre, ezért minden gyártó sajátosan variálja ezeket a méreteket. A Xiaomi Redmi Note 4 ár azért is meglepő, mert egy szokatlanul nagy akkut is kapott a telefon, ami nemcsak papíron mutat jól, hanem valóban ki lehet vele húzni másfél napot, intenzív használat mellett is.

A Full HD kijelző bőven elég egy 5.5”-es panelhez. A betekintési szög jó, a színek szépek és a fényerővel sem lesz gondunk. A Xiaomi Redmi Note 4 ár egyre alacsonyabb lesz, mivel már piacra dobták az új modellt, ami szintén izgalmasnak számít, mind külsőleg, mint belsőleg.

Hogyha szeretnénk egy vadonatúj telefont, ami nem drága és remek specifikációkkal büszkélkedik, akkor látogassunk el a puremobile.hu webáruházba, ahol alacsony a Xiaomi Redmi Note 4 ár!