rizsital

A tudatos vásárlás egyre inkább megjelenik a társadalomban, mint célorientáció. Ez nem véletlen, ugyanis fontos tudni, hogy pontosan mi az, amit rendszeresen elfogyasztunk, használunk. Egy nagyon remek alternatívának számít a rizsital, amit kifejezetten olyan személyek is bátran fogyaszthatnak, akik valamilyen ételérzékenységgel rendelkeznek.

Ha nem tolerálja a szervezetünk a laktózt, úgy ez a nedű tökéletesen alkalmas a tej kiváltására. Összetételét tekintve forrásvíz, rizs, napraforgó és pórsáfrány olaj, valamint tengeri só ideális kombinációjából készül. A rizsital a gluténérzékenyeknek is ajánlott fogyasztásra. Tele van hasznos tápanyagokkal, amelyekre komolyan szüksége van a szervezetnek a megfelelő működéshez.

Kávéhoz adagolva is remek kiegészítőnek számít. Csak természetes úton kerül bele szénhidrát, mert hozzáadott cukrot egyáltalán nem tartalmaz. Még a diéta esetében is bátran előtérbe helyezhető bizonyos mennyiségben. A rizsital sajátos színt visz a mindennapokba és segít, hogy jól induljon a reggel. Tartsuk ezért mindig kéznél!