vákuumfólia

Bevásárlásánál gyakran előfordulhat, hogy kicsit túllövünk a célon és hazaérkezve vesszük észre a temérdek élelmiszer mennyiséget, amit beszereztünk. A friss zöldségek és húsok azonban nem állnak el sokáig, hacsak nem kerülnek lefagyasztásra vagy elkészítésre és elfogyasztásra. Van egy másik megoldás, ha a hűtő kapacitása véges, mégpedig a vákuumfólia alkalmazása.

Ez a kivételes termék a kereskedelemben már jól ismert megoldást kínál otthonra. Egy speciális készülék segítségével pillanatok alatt eltávolítható a tasakból a felesleges levegő, így olyan környezet alakul ki, ami kedvez a frissesség megőrzésének. A vákuumfólia többféle méretben kapható és egyedi felépítéssel rendelkezik. A célra tehát nem használható fel bármilyen nejlontasak.

A termékek 3 oldalról hegesztettek, így a fektetve elhelyezhető alapanyagoknak ajánlott leginkább. A nyitott oldalon történik meg a behelyezés, majd pedig ezt kell a készülékhez csatlakoztatni a végleges lezárás érdekében. A vákuumfólia rendszeres alkalmazása sok előnyt kínál, amiket kár lenne elszalasztani.