önjáró fűnyíró

A hosszú téli időszak után nagy öröm, amikor végre ismét visszatér a kellemes meleg. Ezt az átalakulást az élővilág hirtelen felélénkülése jelzi. A növények szárba szöknek, hiszen bőven van nedvesség a talajban és a jó idő esélyt teremt arra, hogy jelentős zöld tömeget képezzenek. Érdemes időben „harcra kész” állapotba hozni az önjáró fűnyíró készüléket és felkészülni a területek hatékony karbantartására.

A gazdálkodói színtéren vagy éppen a golfpályák és más nagyobb füves területek karbantartására, az önjáró fűnyíró kiváló megoldásként szolgál. Ellentétben a teljesen automatizált kisméretű szerkezetekkel, ezek a készülékek jól láthatóak és rendkívül masszívak. Esetenként a súlyuk eléri a több 100 kilogrammot és a vágásszélesség is meghaladhatja az 1 métert.

A teljesítményük hihetetlenül kiugró, ugyanis elérheti az típusonként óránkénti 7000 négyzetmétert. Az önjáró fűnyíró tehát valóban professzionális tervezésen esett keresztül és olyan kényelmet nyújt, amire sokan vágynak a munkavégzés területén. Most itt a lehetőség kihasználni az előnyeit!