motoros fűkasza

Egy jó minőségű fűnyíró segítségével nagyon szépen le lehet vágni a pázsitot, egyetlen hátránya talán az, hogy nem mindenhová fér oda. Ezért nagyon sok gazda dönt a motoros fűkasza használata mellett. Amennyiben venni szeretne egy ilyen remek gépezetet, ajánlott felkeresnie a parasztplaza.hu webáruház honlapját, ahol számtalan modell közül választhatja ki a megfelelőt.

Különösen könnyű és praktikus a készleten szereplő AL-KO BC 400 B 113784 motoros fűkasza, ami a sokoldalúságával örvendezteti meg a tulajdonosát. Biztonságosan alkalmazható ez a hosszú élettartamú eszköz, könnyen indítható 2 ütemű motorral van felszerelve, illetve indítózsinórral, dupla csapágyazású forgattyús tengellyel és masszív szöghajtóművel.

Ez a típusú motoros fűkasza jelenleg akciós áron vásárolható meg a webshopból. Érdemes lecsapni rá most, amikor kereken 8000 Ft spórolható meg a vételen. A rendezett, szép pázsit karbantartása érdekében jó, ha van a háznál egy motoros fűkasza, úgyhogy szerezze be Ön is minél hamarabb a webáruházból!