kosárlabda palánk

A labdajátékok a legtöbb gyerek körében nagy népszerűségnek örvendenek. Egy kosárlabda palánk felszerelése amellett, hogy egyszerű, biztos mosolyt csal az arcokra. Míg sok sportot csak és kizárólag kertben vagy arra kiépített pályán lehet űzni, célba dobással akár a lakáson belül is próbálkozhatunk. Hogyan?

Napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvend az óvodákban is megtalálható bordásfal, amit akár a gyerekszoba, akár a nappali egyik falára fel lehet szerelni. Előnye, hogy nem foglal sok helyet és az esős idő sem lesz akadály egy kis mászáshoz, a gyerekek pedig rajonganak érte.

A bordáknak hála, könnyedén fel lehet rá tenni egy kosárlabda palánkot, így a kicsik kedvükre játszhatnak vele, mindig figyelve a törékeny tárgyak biztos távolságban való elhelyezésére. Nem feltétlenül kell kosárlabdával dobálózni a lakáson belül, mert vannak olyan megoldások is, amelyek elég nehezek a dobáshoz, de annyira puhák, hogy nem törik el a berendezést. A játék nemcsak kikapcsol, hanem fejleszti is a mozgáskoordinációt.