kineziológiai szalag

A rendszeres testmozgást végzők többször fognak sérülésekkel találkozni, mint a többiek. Minden bizonnyal a kineziológiai szalag is ismerős lesz számukra és lehet, hogy többször a használatára szorulnak. Az emberi test tökéletesen van megalkotva, azonban a határait könnyen el lehet érni.

Sokszor a korunktól függetlenül érhet minket baleset, akár egy rossz lépés vagy kellemetlen ütközés is nem várt eseményekhez vezet. Leggyakrabban a bokánál és a térdén jelentkezik fájdalom, azonban háton, csípőn, vállon, de még a nyakon is találkozhatunk a panasszal.

Az izmok, ínszalagok sérülése akadályozhat minket a mindennapi feladataink elvégzésében, sőt, akár arra is kényszeríthet, hogy hagyjuk abba a sportolást. Erre az esetre van kitalálva a kineziológiai szalag, amit nagyméretű tapasznak is hívhatunk.

Feladata, hogy mérsékelje a fájdalmat és segítsen eloszlatni a terhelést. A kineziológiai szalaggal a fürdés során sem lesz problémánk, a vízállóságának hála, akár 5 napig is tudjuk használni. Légáteresztő, így nyáron is viselhető.