Az esős idő sok kutyatartónak okoz gondot. Aki háziállatot tart, az biztosan azt szeretné, hogy mindig jól érezze magát a kedvence, és ehhez hozzátartozik a kutya fekhely szárazon tartása is. Te is azt szeretnéd, hogy a kutyusod akkor is jól érezze magát, amikor egy hosszú esős séta után hazaértek?

Válassz a Huppanjbele webáruház kutya fekhely kínálatából egy háziállatoknak készült babzsák párnát, azon tuti kényelmesen, elégedetten fog heverészni, hiszen vízálló. Az anyaga annyiban különleges, hogy nem engedi át a nedvességet, és ellenáll a karmok, körmök támadásainak is. Ma már nem újdonság, hogy a házi kedvenceknek is készülnek babzsákok.

A nekik készült babzsákpárnák az anyagukban különböznek az embereknek készült babzsákoktól, de ha kényelemről van szó, akkor egyenrangúak velük. A kutya fekhely töltőanyaga polisztirol gyöngy, ami remek hőszigetelő, ezért a szabadban is nyugodtan használhatod. A Huppanjbele webáruház munkatársai gondoskodnak róla, hogy a babzsákok kényeztetése ne csak a gazdik kiváltsága legyen. Ha neked is fontos, hogy a kutyusod ne érezze magát kutyául, akkor ajándékozd meg egy saját kényeztető babzsákpárnával. Ha a Fogd és vidd termékek közül választasz, akkor 10% kedvezménnyel vásárolhatsz.