Nyáron, amikor a kánikula már kibírhatatlan, bizony aranyat érhet egy klímaberendezés, aminek köszönhetően a kint tomboló, közel 40 fokos hőséget el lehet felejteni.

Sokan nem érik be az egyszerű berendezésekkel és a maximális hatékonyság érdekében, a légcsatornázható klíma mellett döntenek. Miért előnyös ez? A laikusok és a szakértők is egyetértenek abban, hogy a termék kiválóan tudja ötvözni az okos működést és az energiatakarékosságot.

Számtalan márka biztosíthatja a megfelelő készüléket. Hazánkban például sokan kedvelik a Samsung kínálta légcsatornázható klíma szerkezetet, amit megéri használni, az energia-hatékony Digital Inverter miatt. Ennek köszönhetően, a kellék anélkül tartja meg a kellemes 24 Celsius fokot, hogy gyakran be vagy ki kellene azt kapcsolni.

Ezért, akár 60%-kal kevesebb energiát is fogyaszt a profi légcsatornázható klíma. Nem kétséges, hogy egy ilyen modell segíthet abban, hogy a lakásba élők huzamosabb ideig jól érezzék magukat, még akkor is, amikor kint tombol az elviselhetetlen forróság.