jack RCA kábel

Az optikai vezetékek forradalmasították az audio jelek átvitelét, hiszen ezek sokkal jobb teljesítménnyel bírnak, mint a korábbi megoldások. Ezért sem lehet meglepő, hogy a régi modellek helyét az optikai audio kábel szinte azonnal átvette. Hazánkban is megvásárolható ez. Aki biztosra akar menni, illetve relatíve olcsón szeretne hozzájutni a profi termékekhez, az mindenképp el kell látogasson a kacsa-audio.hu internetes áruház oldalára, ahol számtalan egyedi optikai audio kábel produktummal lehet találkozni. Remek választásnak bizonyul az AudioQuest Carbon.

Ez megrendelhető többféle hosszúságban. Ennek köszönhetően hamar megtalálható az a méret, amelyik biztosan jó lesz. Ez egy 19 darab irányított fényvezetésű szintetikus szálat tartalmazó optikai audio kábel. Erre jellemző a digitális időzítési hiba minimálisra csökkentése, a finomra csiszolt optikai végződések megléte és megannyi más előny. Biztosan nem okoz csalódást még az AudioQuest Cinnamon optikai audio kábel sem, ami egy alacsony szórású, magasabb tisztaságú vezetőszálat tartalmazó vezeték.

Ennél is adott az alacsony jitter és a finoman polírozott optikai interfész is. A 3 méteres és hosszabb változatok falba húzható, installációs minősítésű PVC köpennyel készülnek. Vannak azonban szituációk, amikor a jack RCA kábel kellékre van szükség. Melyik mellett éri meg dönteni? Ekkor is nyugodtan lehet választani az AudioQuest eszközöket. Biztosan beválik az Angel nevet viselő jack RCA kábel. Ez egy aszimmetrikus, double balanced geometriájú vezeték, ami tömör PSS ezüst vezetővel, polietilén légcsöves és DBS szigeteléssel, szén-tartalmú NDS zajelnyelő rendszerrel rendelkezik.

Ezek az adottságot teszik ezt a jack RCA kábel modellt annyira jóvá. Akinek ez valamilyen oknál fogva nem válik be, az nyugodtan választhatja a Big Sur fajtát, szintén az Audi Quest gyártótól. Ez egy dupla-szimmetrikus geometriájú kiegészítő, amelyik tömör SPC réz vezetővel és habosított polietilén szigeteléssel és NDS zajelnyelő rendszerrel bír. Ez az jack RCA kábel nagyon megbízható. Nem mellesleg ott van még a Golden Gate is, ami szintén több méretben megvehető. A méret kiválasztásához csak rá kell kattintani a weboldalon a produktumra.