A repülőtérre mindenki más-más módszerekkel szeretne kijutni. Aki siet és nincs csomagja, annak a taxizás a legjobb megoldás. Azonban saját járművel is elindulhatunk.

A Liszt Ferenc repülőtér parkolás és megközelíthetőség tekintetében is előnyös tulajdonságokkal rendelkezik. A gyorsfogalmi út szabad közlekedést biztosít, az éjjel-nappal őrzött zárt parkolók pedig biztonságot nyújtanak az otthagyott járműveknek.

Így kényelmesen utazhat már a repülőtérre is, de akik a tömegközlekedést részesítik előnyben, azok busszal és vonattal is megközelíthetik a repülőteret. Nem volt ez mindig így. Az őrzött parkolók megjelenése előtt, a Liszt Ferenc repülőtér parkolás szempontjából nem volt ideális hely.

Csak messze a terminálok bejáratától lehetett otthagyni a járműveket és onnan cipelni kellett a csomagokat, akár több száz méteren keresztül. Az autókat sem tudhattuk teljes biztonságban, főleg amikor hosszabb ideig hagytuk ott. Az Európa parkolóban azonban más a helyzet. A Liszt Ferenc repülőtér parkolás szempontjából ma már kényelmes és biztonságos.