lorelli játszószőnyeg

Sok kezdő szülő elmélkedik azon, hogy milyen játékot vegyen a kisbabájának, ami leköti a figyelmét és biztonságos is. A Lorelli játszószőnyeg a pici legelső játékai között jelen kell legyen. A néhány hónapos babákat már intenzíven foglalkoztatják a színek, hangok és formák. Szeretik ezeket megfigyelni, később pedig a tárgyakat megfogni.

Adjunk hát a kezükbe olyan játékokat, amelyek zörögnek, zenélnek, színesek, de ugyanakkor biztonságosak is. Ha pedig ezek egy puha, bőrbarát játékszőnyegre vannak rögzítve, akkor már tényleg önfeledt lesz a kicsi szórakozása. A Lorelli játszószőnyeg már egészen újszülött kortól kényelmes és biztonságos teret nyújt a játékra. A rajta elhelyezett játszóhídra különböző színes formákat rögzítettek.

Ezek mozgásra késztetik a picit, amivel fejlődnek az izmaik és a finommotorikájuk. A Lorelli játszószőnyeg a vidám mintáival minden babát elkápráztat, imádni fognak rajta feküdni, mocorogni és forgolódni. A globhome.hu webshopban többféle kivitelben is megtalálható.