Samsung Galaxy S20 FE tok

A modern technikai eszközök, amilyenek a számítógépek vagy a gyakran már azokként alkalmazható okostelefonok, jelentősen megkönnyítik az életünket. Azokon keresztül már dolgozni is lehet, tehát fontos részévé váltak a mindennapjainknak. Nem meglepő ennek fényében, hogy a Samsung Galaxy S20 FE tok felkapottsága miért annyira nagy. Mivel gyakran kerül elő a táskából, zsebből a készülék, ezért bármikor érheti valamilyen külső hatás. Elég egyetlen rossz mozdulat és máris a földön köt ki, aminek következtében darabokra esik vagy a képernyő lesz használhatatlan.

A Samsung Galaxy S20 FE tok ugyanakkor képes elejét venni az ilyen szerencsétlen eseteknek. A Clear View tok magas ütésálló képességekkel rendelkezik, valamint a port szintén távol tartja a berendezéstől. A Samsung Galaxy S20 FE tok kitámasztóként alkalmazható filmezés vagy internetezés, video megbeszélés alkalmával. Ráhajlik az elülső részre. Mivel átlátszó, ezért a kijelző láthatóvá válik alatta, így hívás vagy üzenetek beérkezése esetén, minden fontos információ látható lesz, még mielőtt reagálnánk bármit.

Ultra vékony és stílusos Samsung A72 tok

Bár a képernyőre ráhajló tokok kifejezetten szerencsés választásnak minősülnek a sérülések megelőzése céljából, ettől még sokan nem kedvelik azokat. A feltűnésmentes Samsung A72 tok karcálló mivoltával és ultra vékony felépítésével kifejezetten egyedi megoldást nyújt a probléma kezelésére. Ha teljesen a kedvünkre való a telefon egyedi felépítése és formája, de azért mégsem szeretnénk védtelenül hagyni, akkor a TPU gél Samsung A72 tok egyszerűen főnyeremény.

Majdnem egy teljesen láthatatlan védőréteget von a szerkezet köré, aminek jelenlétéről gyakran csak a használó tud. A telefon egyedi sajátosságai tehát láthatóak maradnak. A kamera és az újlenyomat olvasó sem lesz gátolva a munkájában. A Samsung A72 tok a karcokat, valamint a port egyszerűen kivédi, továbbá a kisebb ütéseket is elnyeli. Költségeiben pedig rendkívül kedvező, hiszen alig több mint 1000 Forintért megrendelhető néhány kattintással és hamarosan házhoz érkezik.