Még egy izzócsere is sokkal biztonságosabb lesz, hogyha erre mászunk fel. Az alu létra többféle méretben és kialakításban kapható a barkacsland.hu webáruházban. Ennek köszönhetően meg fogjuk találni azt a modellt, ami a leginkább alkalmas a kívánd feladat elvégzéséhez.

A háztartási alu létra sok esetben jön jól, hogyha magas polcokat szeretnénk elérni. Ha egy mód van rá, akkor inkább ezt használjuk és ne másszunk fel a konyhaszékre, mert könnyen baleset érhet minket.

Különböző magasságokat érhetünk el, az állíthatóságuknak köszönhetően, ezért a bonyolultabb feladatokat is könnyebben el tudjuk végezni. Sokkal kényelmesebb lesz így a munka. Nem kell órákon keresztül nyújtózkodnunk, hogyha egy magas falat szeretnénk lefesteni.

Az alu létráról könnyedén dolgozhatunk, a legkisebb megerőltetés nélkül. Természetesen a stabilitás is nagyon fontos szempont volt a tervezésnél, ezért a Krause alu létra használata közben nem kell attól tartanunk, hogy kicsúszik alólunk. A gumírozott talpnak köszönhetően, remek a tapadása a különféle felületeken.