mágneses műszempilla

A tekintet egy erőteljes női fegyver, ami varázslatos hatással van a férfiakra, leigázza az erősebbik nemet és arra készteti őket, hogy megtegyék, amit a szebbik nem akar. A tekintet legyen mély, titokzatos, rejtélyes és kicsit kacér. Sajnos a természet nem adott minden lánynak tökéletes, sűrű pillákat, de a mágneses műszempilla megoldja ezt a problémát.

Ez az egyik legjobb alternatívát jelenti a szempilla iparban kapható utánzatokkal szemben. Az innovatív szempillák kiváló minőségű, bőrgyógyászok által jóváhagyott anyagból készülnek.

Fekete színben kaphatóak és nem igényelnek szempillaspirállal való színezést. Külsőleg hasonlítanak a klasszikus műszempillákra, de azoktól a rögzítésük módjában különböznek. Egy készletet 1 vagy 2 pár mágneses műszempilla alkot, kicsi fekete dobozba csomagolva, a könnyű szállítás érdekében.

A súlyát tekintve, a mágneses műszempilla szemenként mindössze 2,5 grammot nyom, ami teljesen érzékelhetetlen, hiszen a nagymennyiségű szempillaspirál és az egyes egymásra helyezett rétegek ugyanannyit nyomnak.