manuálterápia rendelő

Az első ránézésre kényelmes feladatvégzést ígérő ülő irodai munkák valójában komoly megterhelést jelentenek a szervezetnek, ami csak idővel mutatkozik meg. Az izomrendszer szakaszosan leépülésbe kezd, amennyiben a szövetek nincsenek gyakran megterhelve. A másik probléma, ami fellép ilyen tekintetben, az a kötöttség. Egyre nehezebbé válik a mozgás, hiszen csökken az elvárt tartomány, amin belül az megszokott volt. Csak alkalmi és kevés zavaró hatással rendelkező zsibbadás végül komoly és elviselhetetlen fájdalmakhoz vezethet, ami maximálisan megkeseríti a mindennapokat.

Van az a pont, amikor már a mozgás sem könnyű és folyamatosan akadályokba ütközik. Ilyenkor kerülnek előtérbe a speciális eljárások, amilyen többek között a gyógytorna és ezen belül a manuálterápia. Sokan dicsérték már ezt a manuálterápia rendelőt (0630 505 0503; 1055, Bajcsy-Zsilinszky út 72.). Budapesten jól megközelíthető helyszínen található a Gyógytornászom rendelő, ami kiváló felszereltséggel rendelkezik, valamint profi szakemberekkel, akik örömmel állnak rendelkezésedre.

Magának az eljárásnak célja, a fájdalomcsillapításon túl, hogy helyreállítsa az ízületek statikáját, valamint a funkciójukat javítsa érezhető módon. A terapeuta speciális műfogásokat alkalmaz, ezekbe gyakran saját testi erejét is beleviszi. Izom- és izompólya oldási technikák, valamint dinamikus mobilizáció keretében történik a mozgástartomány harmonizációja. A trigger pontok felfedezése és feloldása sem marad el a kezelések során.

A szakemberek gondoskodnak róla, hogy odahaza lehessen folytatni az önkezelést, a személyre szabott feladatsorok elvégzésével. Ezek többnyire nyújtási gyakorlatok és az izomszövetek kötöttségét igyekeznek kezelni. A mozgásszervi panaszok elég gyorsan tudnak fokozódni és nehézségeket okozni. Ami egyik nap még csak zavaró dolog, az másnap a mindennapi tevékenységek ellátását gátolhatja, ezért sem szabad hanyagolni az állapotot, hanem minél hamarabb muszáj tenni ellene. A Gyógytornászom manuálterápia rendelő keretein belül, a feltételek adottak a mielőbbi megoldásra.