Aviva torna

Sok hölgy szenved rendszertelen menzesz miatt, ami rendkívül kellemetlen nemcsak a munkahelyen, hanem a magánéletben is, hiszen emiatt nem igazán tudnak vízparti vagy a strandon szabadidős programot szervezni, de a nagyobbik baj, hogy egyáltalán nem egészséges ez az állapot. Az Aviva torna segíthet a gondon, hiszen ez leginkább a kismedencei részre, az úgynevezett dolgozózónára koncentrál, itt fokozza a vérkeringést, így javítva a szervek vitamin- és hormonellátását. Sokaknak segített már a tájékozódásban a valtozasmuhely.hu weboldalon található útmutató.

Érdemes ezt az oldalt felkeresnie minden hölgynek, aki menstruációs zavarokkal küszködik. Minden fontos információt megkaphatunk a portálon, de emellett jelentkezhetünk is az Aviva tornára. Azt feltétlenül tudni kell, hogy a gyakorlatok a szabályos, 28 napos ciklust nem fogják hosszabbítani és nem is az a cél, hogy a természetes és egészségesen működő női szervezet ciklikusságát felborítsa.

Például a menstruációs ciklus meghosszabbításáról akkor beszélhetünk, ha a menzesz első napjától számított következő túlságosan hamar érkezik. Ez utóbbinak oka általában a női hormonháztartás felborulásában keresendő. A megrövidült sárgatest fázis, a korai tüszőrepedés vagy ennek hiánya egyaránt kiválthatja. Persze az Aviva módszer nem csupán a menstruációs zavarok problémáján tud segíteni, hanem egyéb nőgyógyászati panaszokat is redukálhat.

Ideális választás az ovuláció elősegítésére és a termékenység fokozására is. A 4 órás tanfolyam keretein belül elsajátítható az Aviva módszer 18 alapgyakorlata. A metódus olyan mozdulatokat tartalmaz, amelyek különböző nőgyógyászati problémák esetén eredménnyel alkalmazhatóak. A tanfolyam végeztével, otthon már egyedül is tudjuk végezni a megismert gyakorlatokat, hiszen ezek medencebillentéseket, csípőforgatásokat tartalmaznak. A tornával feszítjük és elernyesztjük a petefészek környékét, így aktivizálhatjuk annak megfelelő működését. Nagy segítséget nyújthat az Aviva torna, ezért érdemes jelentkezni a tanfolyamra.