Bár a merevítő jobb tartást és szebb formát ad a mellnek, sokan vannak, akik nem szeretik, sőt, egyenesen el sem viselik, hogy ilyen legyen a melltartójukban. Szerencsére merevítő nélküli melltartó is igen széles választékban kapható, így ha Önt is zavarja, sérti az olyan fehérnemű, amiben egy fémszál biztosít plusz tartást, akkor nyugodtan hanyagolhatja ezeket.

Például az Adora.hu webáruházban a merevítő nélküli melltartó egy külön kategóriát képvisel. Ha erre rákattint, akkor nem is kell átböngésznie a más típusú fehérnemű kínálatot, hanem válogathat csak azokból, amelyek már kényelem szempontjából eleve megfelelnek.

Ezek között is találhat egyszerűbb, sportosabb, elegánsabb és szexibb darabokat, így a merevítő nélküli melltartó nem korlátozza abban, hogy éppen melyik oldalát szeretné hangsúlyozni. Testmozgáshoz választhat sportmelltartót, elegáns ruhák alá csipkés változatot, ha nagyobb keblei vannak, akkor tehermentesítő modellt, illetve ha kisbabája születik, akkor szoptatós típust.

Ha pedig ez utóbbira van szüksége, akkor tudnia kell, hogy az Adora egyben szoptatós hálóing webáruház is, vagyis innen rendelhet olyan hálóruhákat, amelyek kényelmes viseletet biztosítanak ebben az időszakban, továbbá az éjszakai etetések alkalmával is nagy segítséget jelentenek.

A szoptatós hálóing nem fogja sérteni, szúrni, nem lesz túl meleg, amikor a hormonok amúgy is folyamatosan szórakoznak Önnel, valamint az anyai teendőinek az ellátását is megkönnyíti. Érdemes párat beszerezni, mert egyértelműen nagyobb komfortérzetet biztosítanak, mint az átlagos darabok.

A szoptatós hálóing webáruház olyan modelleket is kínál, amelyek szexi hálóöltözetként is értelmezhetőek, így azért sem kell aggódnia, hogy a párja nem fogja már látni Önben a nőt. Ezekkel az ő kedvére is tehet, illetve a saját önbizalmát is növelheti, mert kiemelik a bájait és hangsúlyozzák a nőiességét. Különben sincs annál nőcisebb dolog, mint az anyaság, tehát nem kell attól félni, hogy a szoptatós hálóing rossz hatással lenne a férfi-női kapcsolatra.