betegszállítás ár

Számos olyan helyzet alakulhat ki, amikor komoly szükség van valamilyen célú betegszállításra. Az Országos Mentő Szolgálat már évek óta jelentős leterheltséggel küzd és pontosan ennek figyelembevételével nem köteles elvégezni a sürgősségi kiszállásokon túli fuvarokat. Ettől eltérően, az Ambu-Life szakemberei igazán kedvező betegszállítás ár keretében nyújtanak széles körű szolgáltatást.

Legyen szó országon belüli vagy azon kívüli fuvarról, a pénztárcabarát árak garantáltak. Ami a kiadásokat illeti, azok minden esetben külön számítást követelnek meg. A betegszállítás ár ilyen módon nem történhet sablonszerűen. Nem mindegy ugyanis, hogy milyen képzettségű szakápolóra van szükség, mekkora a távolság, kell várakozni és hasonlók. Az igen nehéz személyek esetében szintén változik a betegszállítás ár.

Az ambulifebetegszallitas.hu oldalon minden fontos részletet megismerhetünk, a diszpécserszolgálat felhívásával pedig egyeztethető a konkrét fuvar. A gyors és precíz szolgáltatás révén, sok teher vehető le a betegek és a hozzátartozók vállairól egyaránt.