könyv anyáknak

Az anyukák gyakran fáradtak, kimerültek, sokszor érzik úgy, hogy nem elég jók, de minden esetben azt nézik, mi a legjobb a gyermeküknek. Ez nemes hajtóerő, azonban egy bizonyos pont után pusztító hatású lehet, stresszt, szorongást okozhat, de szerencsére létezik egy könyv anyáknak, amelyik a segítségükre siet.

Ennek címe Kiégett anyák kézikönyve, ami dr. Sheryl Ziegler pszichológus és családterapeuta munkája. A szakember jól ismeri az édesanyák szorongásait és a bűntudatuk terhét, miszerint nem tesznek meg mindent a gyermekeik boldogságáért. Háromgyerekes anyaként az írónő felismerte és megérti, hogy a modern anyákat rendkívüli módon kimeríti a kudarc elleni harc, az önbizalomhiány, illetve az elszigeteltség.

Ez a kimerültség pedig már a családjukban is érezteti negatív hatását. Az általa írt könyv anyáknak megtaníthatja, hogyan alakítsák újra az életüket, hogy segítsék a családjukat és a gyermekeiket úgy, hogy közben jól érzik magukat a bőrükben. Stressz és bűntudat kialakulása nélkül lehetnek boldogok.